e

Duo Synkopa

LA VEU DE LA POESÍA
a

17

Octubre

Per gaudir i deixar-se portar

El món perfecte i feliç dels musicals americans ha estat el punt de mira per a molt músics que han extret més d'un tema per a fer mil i unes versions.
Poc a poc, l'origen d'aquestes composicions s'ha anat esborrant i avui en día ens trobem que el públic en general pot pensar que Summertime o Man I Love, per posar dos exemples, son temes que sempre han sigut de Jazz. .
Els interprets de Duo Synkopa ens proposen un retorn al orígen líric d'aquestes peces, la majoria d'elles provinents de musicals presentades en les seves propies versions amb ritme de d'estil clàssic. Amb uns arrengaments elaborats per ells mateixos els quals destaquen per la seva simplicitat i la gràcia d'aquella època daurada.

Media:

Maria Teresa Vert va demostrar que sap seduir el públic i acaparar l’atenció gràcies, no només a la seva bona veu, sinó també al bon domini que té de l’escena i a les seves dots interpretatives

Falta posar el nom del autor / El diari

Apareció la soprano catalana M.Teresa Vert. Su interpretación de "El murciélago" fue magistral. Tono de opereta, de optimismo, de alegría desbordada.

Falta posar autor / Diari

També et pot interessar: