e

Carmina Burana

PARTICIPATIU
a

27

Novembre

Participa amb el cor

Participa amb el cor és un projecte nascut de la unió de professionals i amateurs apassionats per la música, amb la voluntat de crear un concert amb conjunt instrumental i un gran cor participatiu a Terrassa.
Així la primera obra escollida va ser Carmina Burana. L’èxit dels tres concerts -al teatre Principal- va ser aclaparador. Ramon Rius, Joan Martínez Colàs i Rosa Ribera.van diriguir respectivament, els cors participatiu, popular i infantil Aproximadament uns dos-cents cantaires. Sense oblidar la direcció d’en Jordi Casals i les veus de na Mª-Teresa Vert (soprano), Oriol Rosés (tenor) i Toni Marsol (baix)… I l’acompanyament musical de Dani García i Marc Sumsi (pianistes) i Marc Cabero (percussionista) Dessota el patrocini del servei de cultura de l’ajuntament egarenc i el suport de la FCEC (Federació Catalana d’entitats corals).

Media:

     

Maria Teresa Vert va demostrar que sap seduir el públic i acaparar l’atenció gràcies, no només a la seva bona veu, sinó també al bon domini que té de l’escena i a les seves dots interpretatives

Falta posar el nom del autor / El diari

Apareció la soprano catalana M.Teresa Vert. Su interpretación de "El murciélago" fue magistral. Tono de opereta, de optimismo, de alegría desbordada.

Falta posar autor / Diari

 

També et pot interessar: