e

Sobre mi

Maria Teresa Vert

I jo, que només sóc una formigueta, no tinc res per ensenyar-te, ja que no posseeixo res absolutament ni tampoc res conec però tant de bo que el meu cant t’acariciï l’ànima.
Altaïr Garcia

Maria Teresa Vert

Biografía Artística

Nascuda en una família de cinc germans, és llicenciada en filologia catalana (Universitat Autònoma de Barcelona) i en cant (Conservatori Professional de Terrassa, “Hochschule für Musik” -Universitat de música de Viena- i Conservatori d’Innsbruck, Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona). La seva darrera titulació ha estat com a professora en el mètode Cos- Art per la Universitat Ramon Llull (2009).

Com a docent, ha treballat de professora de cant a Granollers i actualment és professora d'alemany i de tècnica vocal al Conservatori Municipal de Terrassa així com al programa de formació contínua Avetplus.

Ha actuat per tot l’Estat espanyol, per Àustria, França i Bèlgica fent-se mereixedora dels millors comentaris de la premsa interpretant tots els gèneres, des del Lied fins a l'òpera passant per la sarsuela, el musical americà o la música antiga i l'oratori. Però allà on s'hi troba millor és en l'opereta vienesa que aprecia especialment.

Interpretació de operes

The Turn of the Screw de Benjamin Britten (Flora) ; Così fan tutte de W.A. Mozart (Despina); Christoph Columbus de Jaques Offenbach (Esperanza) ; Das Medium de Gian Carlo Menotti (Mrs. Gobineau); Les Noces de Fígaro (Susanna); Rigoletto (Gilda). Les sarsuels: La Generala (Olga); La tabernera del puerto, (Marola); Cançó d'amor i de guerra (Francina).

L'han diriguit les batutes

Lluís Vila, Francesc Guillén, Joan Grimalt, Albert Argudo, Leos Svarovsky, Barry Sargent, Ratislav Stur, Markus Pilz, Joan Casals, Marc Marcet, Josep Benet, Joan Martínez Colàs, etc.

Interpretació d'oratoris

Weihnachtsoratorium; Johannes Passion; Missa en C major i Rèquiem de Mozart; Rèquiem de Fauré, diverses cantates de Bach, com Bauern Kantate; de Literes, Ha del rústico, i altres tantes misses de Haydn, Schubert i Mozart.

L'han acompanyat les orquestes

Amadeus de Stuttgart ; l'orquestra de Cambra Amati; Festival Orchestra Ostrava; Strauss International Festival Orchestra; l'Orquestra de Cambra de Granollers; Orquestra Lírica de Barcelona, etc

Don’t miss this play!

Swan lake premiere october 28 th