e

La Serva Padrona

ÒPERA CÒMICA
a

16

Març
Director d'escena
Escenografia
Vestuari
REPARTIMENT

Una peculiar "La Serva Padrona"

T.O.C. Terrassa Òpera Còmica presenta La serva padrona en una versió a cavall entre dos autors diferents que van musicar el mateix llibret: G.B.Pergolesi estrenà la peça l’any 1733 i G.Paisiello ho feu el 1781. Ho faran aquest diumenge dia 17 a les 18 hores a l'Auditori Municipal. Aquesta òpera còmica en dos actes tracta un tema tan actual com és la igualtat entre gèneres i el dret del gènere femení d’ocupar el lloc que li pertoqui a la societat, sense discriminació per qüestions de sexe és el rerefons de la trama. .
Jordi Vilà ha espremut aquest llibret traient-ne un elixir que fa estar pendent de l’escena els 70 minuts que dura l’espectacle, amb la constant aparició de múltiples detalls significatius, que mantenen un somriure o arrenquen franques riallades del públic complagut..

Argument de l'Opera

Situem la trama en època contemporània. A les oficines de la companyia aèria Uberto Air Lines, està passant alguna cosa. El director general, Uberto, sempre sota la mirada vigilant del seu oncle Vitorio, exigeix els serveis de Serpina. Aquesta però, ben conscient dels seus atributs, frisa per conquerir el seu dret a ser servida. Serpina s’empesca una juguesca. S’alia amb Vespone, tècnic informàtic que acostuma a rondar pels despatxos de la companyia, el camufla sota un vestit de capità i, en un tres i no res, la que era serventa, acaba essent mestressa.

Media

Maria Teresa Vert va demostrar que sap seduir el públic i acaparar l’atenció gràcies, no només a la seva bona veu, sinó també al bon domini que té de l’escena i a les seves dots interpretatives

Falta posar el nom del autor / El diari

Apareció la soprano catalana M.Teresa Vert. Su interpretación de "El murciélago" fue magistral. Tono de opereta, de optimismo, de alegría desbordada.

Falta posar autor / Diari

També et pot interessar: