e

Jazztard

EMSEMBLA
a

25

Abril

El pelegrinatge de l'ànima

Black & White Spirituals Quartet vol retre homenatge a aquestes arrels compartint l’espiritualitat , la pregària i la lloança a través d’una acurada selecció de peces. Inspirats en els cants litúrgics, tant de tradició afro americana com de tradició europea, us oferim les nostres improvisacions sobre aquestes melodies, arribant a un estil propi marcat pel lirisme i la creació d’un ambient íntim, emotiu i bell. En aquesta trobada, cada un dels tres artistes hi posa el seu ingredient personal: la tradició clàssica i moderna per part del Daniel; l’aportació del món del jazz, el gospel i el blues per part de l’Erwyn i la part més purament lírica en la veu de la M. Teresa. Escoltarem peces com l’Ave Maria adscrita a G. Caccini, el Pie Jesu de Ll.Webber o Wayfaring Stranger.

Media:

Maria Teresa Vert va demostrar que sap seduir el públic i acaparar l’atenció gràcies, no només a la seva bona veu, sinó també al bon domini que té de l’escena i a les seves dots interpretatives

Falta posar el nom del autor / El diari

Apareció la soprano catalana M.Teresa Vert. Su interpretación de "El murciélago" fue magistral. Tono de opereta, de optimismo, de alegría desbordada.

Falta posar autor / Diari

També et pot interessar: