e

Cançons entre copes

CABARET I CANÇO VIENESA
u

15

Juny

Cançons entre copes

La soprano Maria Teresa Vert i el pianista Alejandro Lidón oferien el repertori de cabaret i cançó viernesa de l’època de la postguerra en el concert “Cançons entre copes” dins de l’11è cicle Sons Clàssics.
El repertori ha inclòs peces d’Strauss, Marcel Poluenc, Carl Zeller, Kurt Weill i Franz Lehar. En total una dotzena de peces en alemany el text de les quals s’ha traduït al català per a què el públic en pogués fer millor seguiment.

Aquarel·la al vi

La psicopedagoga i artista plàstica Mònica Boza ha estat l’encarregada de pintar un quadre mentre la soprano Maria Teresa Vert i el pianista Alejandro Lidón oferien el repertori de cabaret i cançó viernesa de l’època de la postguerra. Ha estat aquest dissabte a l’institut Les Aymerigues en el concert “Cançons entre copes” dins de l’11è cicle Sons Clàssics.
Boza ha pintat el quadre amb en aquarel·la al vi. Al final de l’acte l’obra s’ha sortejat entre els assistents.

Media:

Maria Teresa Vert va demostrar que sap seduir el públic i acaparar l’atenció gràcies, no només a la seva bona veu, sinó també al bon domini que té de l’escena i a les seves dots interpretatives

Falta posar el nom del autor / El diari

Apareció la soprano catalana M.Teresa Vert. Su interpretación de "El murciélago" fue magistral. Tono de opereta, de optimismo, de alegría desbordada.

Falta posar autor / Diari

També et pot interessar: