Maria Teresa Vert

La pràctica de Cos-Art ens encara amb els límits que hem decidit posar-nos, amb les cuirasses amb les quals ens identifiquem i ens dóna eines per alliberar-nos d’elles. Caldrà la valentia i el coratge d’acceptar la persona que som, no la que creiem ser.
Evidentment la recompensa serà enorme ja que serem més nosaltres mateixos, ens sentirem més a prop nostre, la qual cosa facilitarà l’estar a prop dels altres i poder-seCos-Art Veus Evohé 11-15-page-001 comunicar i gaudir.
Com tants altres mètodes que ens proposen prendre consciència de com estem utilitzant el nostre cos, els objectius de Cos-Art són també alliberar tensions i gaudir de flexibilitat, energia, respiració profunda….
El tret diferencial d’aquesta proposta rau en la manera com es du a terme el treball, en les eines que utilitza per arribar a aquests objectius i en el punt de partida.
Us convido a participar. No hi ha altra manera de fer-se’n càrrec!

Leave A Reply: