e

Us convido a partipar a un parell de sessions de Cos-Art.

Allibera’t de tensions i contractures
Recupera la teva vitalitat, confiança i seguretat

Cos-Art és un mètode pedagògic artístic que ajuda a prendre consciència de com desenvolupar hàbits correctes per a totes les activitats humanes. 
Aplicat a una activitat artística ajuda a prendre consciència de com canalitzar l’energia creativa per a dur a terme l’acció artística sense tensió. 
A partir d’aquí, alliberem els excessos de tensió o força a fi de realitzar qualsevol acció- com sigui moure’s o pensar- d’una manera més fàcil i plaent.
Aprendrem a detectar tensions i poder-les convertir en energia. Aprendrem a canalitzar aquesta energia i a convertir-la en el motor del moviment. Se’n derivarà un moviment més econòmic i més fàcil.
Aconseguirem expandir el nostre espai interior, facilitant el funcionament dels òrgans interns, les articulacions, la respiració.
Obtindrem com a resultat un ús més eficaç de tot el nostre sistema corporal i anímic.
Disposar-se a practicar l’instrument sota aquests pressupòsits ens fa autònoms ja que veiem que el nostre funcionament depèn de la nostra implicació personal en el procés: nosaltres som els responsables d’allò que ens succeeix.
També ens omple de confiança perquè estem a les nostres pròpies mans.

Estic convençuda que la pràctica de Cos-Art escurça el camí cap a una emissió lliure i satisfactòria de la veu així com cap a la transmissió de l’expressió artística.

Ens trobem el dimecres a 6 a 6:30 al c. Cardaire, 23 08221 de Terrassa.
Us asseguro que enganxa!

Leave A Reply: